Referenser

Det bästa betyg vi kan få är nöjda kunder som rekommenderar oss vidare. Vi tycker också det är extra roligt när kunder ger oss recensioner som kvitto på ett väl utfört arbete.

Kristallhem levererar alltid med en fantastisk kvalité. Vi har därför valt att rekommendera Kristallhem till våra hyresgäster vid utflyttning av sina bostäder!

FF Fastighetsservice AB
Vi har sedan Bjurfors start i Karlstad valt att anlita och rekommendera Kristallhem när våra kunder önskar flyttstäd. Kristallhem håller en hög service. Våra kunder, säljare som köpare, har varit mycket nöjda med Kristallhem, vi också! Tack för ett fint samarbete så långt.
Bjurfors

Kristallhem rekommenderas starkt, alltid fina rutor efter att de varit hos oss. Ett företag som verkligen levererar med kvalité!

Heden Allfordon AB

Väl utförd kontorsstädning och ”med beröm godkänt” av hyresvärd vid besiktning i samband med avflyttningsstädning på kontor efter att ha anlitat Kristallhem. Mycket nöjd!

BREC - Bo Nordlund REC AB
Rerec logotyp

Mycket nöjd med utfört arbete.

REREC AB

Det känns tryggt att anlita Kristallhem för att städa vårt kontor. De är alltid noggranna och erbjuder flexibla tider som passar oss. Dessutom trevlig personal.

Markant Reklambyrå