Om oss

Kristallhem startades 2017 av oss, Marcus Johansson och Cecilia Johansson. Vi hade båda erfarenhet från branschen och såg möjligheten i att starta eget. Från början var Kristallhem en enskild firma, men blev efter något år i stället ett aktiebolag.

Med Kristallhem vill vi kunna erbjuda något vi tycker saknas på marknaden, nämligen städning och fönsterputsning av hög kvalitet till ett fast pris. Vi har som målsättning att aldrig tumma på kvaliteten när vi utför vårt uppdrag vilket också är därför vi har vår nöjd-kund-garanti.

Rengöring med hög kvalité

När vi städar är vi noga med att välja bra rengöringsmedel med hög kvalité. Vi tycker för den sakens skull inte att starka kemikalier behövs för att få ett bra resultat. Därför använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel. Det minskar inte bara kemikalierna i hemmet och på arbetsplatsen, utan skapar också en bättre arbetsmiljö för våra anställda samtidigt som det är bättre för miljön.

För pustning av fönster utomhus använder vi för det mesta traditionell fönsterputsning. Men vi erbjuder också alternativet att använda Unger ultrarent vatten. Det är fritt från kemikalier och passar utmärkt att även använda på svåråtkomliga fönster.

Vår vision

Kristallhem är ett Karlstadsbaserat företag och vi utför i dag uppdrag i Karlstad med omnejd.

Vår vision är att på sikt växa ännu större och att nå ut till fler orter i Värmland.

Alltid fast pris

Vi tror på fasta priser, trots att många i branschen kör med timpriser. Vi anser att kunden alltid ska kunna veta hur mycket ett jobb kommer att kosta innan det påbörjas – utan att vi tummar på kvalitéten.

Schyssta villkor

Våra anställda är viktiga för oss på Kristallhem och då är schyssta villkor en förutsättning. Vi är alltid måna om att personalen har en bra arbetsmiljö och har rätt förutsättningar för att kunna utföra sitt arbete. En anställd som trivs på sitt arbete är också en anställd som stannar kvar.

Lika viktigt är det för oss att ha rätt anställda. När vi anställer nya medarbetare väljer vi ut personerna med omsorg för att säkerställa att vi får kompetent personal som både vi och kunderna kan lita på för ett väl utfört arbete.

Att ni kunder kan lita på oss är viktigt. Därför låser vi alltid in alla nycklar vi får låna i förtroende på ett säkert sätt. För de som inte har möjlighet att låna ut en nyckel ser vi alltid till att möta upp kunden för att få tillgång till lokalerna.

Vi finns här för våra kunders skull och med ett starkt förtroende åt båda håll tror vi på långa och välmående kundrelationer.